مسجد
بسم الله
دو روز پس از اجتماع دانشجویان در مقابل ـ نستله ـ این خبر بر روی سایت مهرنیوز قرار گرفت.
وزارت بازرگانی مجوز واردات برای کالاهای اسرائیلی صادر نمیکند / گزارشی مبنی بر صهیونیستی بودن شرکت نستله دریافت نکردهایم
سید عباس حسینی با تاکید بر این که وزارت بازرگانی مجوز واردات برای کالاهای اسرائیلی صادر نمیکند، گفت: تاکنون گزارشی مبنی بر صهیونیستی بودن شرکت نستله به این وزارتخانه ارائه نشده است.
مدیرکل مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی درگفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مقررات صادرات و واردات هرگونه معامله با اسرائیل ممنوع است.
سید عباس حسینی توضیح داد: وزارت بازرگانی هیچ گونه ثبت سفارشی تاکنون برای کالاهای اسرائیلی نداشته و هیچ مجوزی نیز برای واردات صادر نکرده است.
از سید عباس حسینی سئوال شد که این شرکت وابسته به صهیونیستها است و چطور در ایران فعالیت می کند؟ وی پاسخ داد: تاکنون هیچ گزارشی در این خصوص به وزارت بازرگانی ارسال نشده است ولی به محض دریافت هرگونه گزارشی بخش حقوقی این وزارتخانه مامور رسیدگی به این امر خواهد شد.
در سایت شرکت نستله آمده است: نستله یک کمپانی تغذیه بینالمللی است که در سال 1866 میلادی در سوئیس توسط هانری نستله تاسیس شد و اکنون در 100 کشور جهان، 350 شعبه دارد. محصولات غذایی نسکافه، سرلاک، مگی، کافی میت و ... از جمله تولیدات این شرکت در سطح جهانی است.
نستله در سال 1998 جایزه جوبیلی (Jubilee Award) را از دست نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی (بنیامین نتانیاهو) دریافت کرد. این جایزه به بزرگترین شرکتهای تامین کننده اقتصاد اسرائیل اعطا شده است.
این شرکت در سال 2000 میلادی، مبلغ 6/14 میلیون دلار به صندوق غرامت هلوکاست واریز کرده است. بیانیه رسمی این پرداخت در پایگاه اینترنتی این شرکت موجود است.
اکنون نستله بیش از 4000 پرسنل در بیش از 10 شعبه اصلی در سرزمینهای اشغالی دارد که یکی از مهمترین شعب آن، در شهرک صهیونیستی سدیروت (واقع در مناطق اشغالی نوار غزه) به مساحت 700 متر مربع میباشد.
شرکت نستله مالک 1/50 درصد سهام شرکت اسرائیل Osem (از بزرگترین شرکتهای غذایی اسرائیل) است. همچنین آمریکا سالانه 24 میلیون دلار را به ازای سرمایهگذاری در اسرائیل به این شرکت اعطا می کند